Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een prachtige modeaccessoire maar daarnaast ook zeer praktisch en belangrijk om uw ogen te beschermen. Bij zonnebrillen kijken we naar mooie merken zoals Prego, Roav en Serengeti in onze collectie. Zonnebrillen kiezen gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk maar ook het type glas.

Polariserende glazen zijn bijvoorbeeld perfect voor (water-)sporters en mensen die veel auto rijden. De polariserende filter houd de schitteringen tegen die veroorzaakt worden door water of de reflectie op een glad wegdek. Maar ook voor de reguliere terrasganger kan een polariserende bril een perfecte keuze zijn voor het creƫren van rustig zicht.

De kleur van een glas bepalen we met het in acht nemen van de volgende factoren. Waar gebruikt u de bril voor, wat ziet er mooi uit en hoe kijkt u het fijnste? In de basis zijn er 3 kleuren glas; Groen, grijs en bruin. Natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk maar vrijwel elke kleur keuze heeft zijn origine bij deze tinten.

Meekleurende glazen zijn ook altijd een optie, het mooie van een meekleurend glas is dat u er niet aan hoeft te denken. Wanneer u naar buiten stapt passen de glazen zich aan, een mooie oplossing wanneer u niet continue wilt wisselen van bril.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken klik op onderstaande knop.

Afspraak maken