Header

Ontdek de Toekomst van Zicht bij Saar Optiek

Welkom bij Saar Optiek, waar we vol trots de grensverleggende Big Vision-visie van Rodenstock omarmen en jou voorstellen aan de innovatieve mogelijkheden van onze DNEye Scanners.

Bij Saar Optiek hebben we ons toegewijd aan het leveren van een scherpe kijk op de wereld, gedreven door innovatie en precisie.

Rodenstock Big Vision: Toonaangevend Optisch Meesterschap

Verken de Big Vision van Rodenstock, waar normen van optisch meesterschap naar nieuwe hoogten worden gebracht. Elk paar Rodenstock-brillenglazen is doordrenkt met baanbrekende technologieën voor ongeëvenaarde kwaliteit en zichtverbetering. Bij Saar Optiek zijn we er trots op deze Big Vision met jou te delen.

Over Saar optiek
Rodenstock DNEye Scanner

DNEye Scanners: Revolutionaire Zichtanalyse voor Jouw Unieke Ogen

Maak kennis met onze state-of-the-art DNEye Scanners, die een revolutie teweegbrengen in zichtanalyse. Deze geavanceerde scanners zijn de sleutel tot een gepersonaliseerde kijkoplossing, rekening houdend met de unieke kenmerken van elk oog. Van individuele metingen tot het bepalen van de ideale glazen, onze DNEye Scanners bieden een op maat gemaakte, haarscherpe kijkervaring.

Ontdek de Diversiteit van Rodenstock Brillenglazen

Progressiv Big Exact: Naadloze overgang tussen verschillende gezichtszones voor scherp zicht op elke afstand, zonder concessies aan esthetiek of comfort.

Multigressiv Big Exact: Heldere, onvervormde visie, zelfs in de periferie, voor verbeterd kijkcomfort en visuele helderheid.

Impression Big Exact: Maatwerk op basis van persoonlijke kijkgewoonten voor de ultieme visuele prestaties, ongeacht afstand of lichtomstandigheden.

Wat Kunnen We Jou Bieden?

Optimale Precisie: Onze DNEye Scanners zorgen voor nauwkeurige metingen, resulterend in brillenglazen die perfect zijn afgestemd op jouw ogen.

Gepersonaliseerd Comfort: Ervaar ongeëvenaard comfort en visuele helderheid dankzij de Big Vision-technologie van Rodenstock, aangevuld door onze DNEye-scangegevens.

Innovatieve Oplossingen: Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van optische technologie, waardoor jouw bril een geavanceerde kijkervaring wordt.

Stap in de toekomst van zicht

Klik hieronder om een afspraak te maken en de toekomst van zicht te ervaren. Bij Saar Optiek combineren we de Big Vision van Rodenstock met de precisie van DNEye Scanners en een scala aan brillenglazen, waaronder Progressiv Big Exact, Multigressiv Big Exact en Impression Big Exact, om jou een ongeëvenaarde visuele reis te bieden.

Afspraak maken