Header

Superieure brillenglazen van Rodenstock

Er zijn verschillende soorten brillenglazen op de markt die passen bij specifieke ogen, wensen en manier van dagelijks leven. De kwaliteit van glazen kan echter erg uiteenlopen.

Omdat uw zicht zo belangrijk is, is het vanzelfsprekend cruciaal om voor de beste kwaliteit te kiezen. Rodenstock heeft jarenlang onderzoek gedaan waarmee het merk revolutionaire technologie├źn ontwikkeld heeft. Deze worden toegepast in de innovatieve brillenglazen. Zo kunt u elke dag blijven vertrouwen op uw bril!

Rodenstock Superior

Rodenstock Superior

De Superior brillenglazen zijn perfect voor brildragers die op zoek zijn naar beter zicht, betrouwbare kwaliteit en de zekerheid van een topmerk tegen een prettige prijs. De glazen zijn geavanceerd en maximaal beproefd!

Rodenstock Excellencee

Rodenstock Excellence

De Excellence brillenglazen zijn uitermate geschikt voor brildragers die een betrouwbaar merkproduct, een duidelijke verbetering van het zicht en toename van het kijkcomfort en ruimtelijke waarneming belangrijk vinden. Uiteraard ook weer tegen de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die u van het merk gewend bent.

Rodenstock Perfection

Rodenstock Perfection

De Perfection brillenglazen zijn, zoals de naam aangeeft, zeer geschikt voor brildragers die op zoek zijn naar de beste prestaties. Dit zijn dan ook de best presterende glazen op de markt! Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke kijkgewoonten. Wat de afstand ook is, en wat de lichtomstandigheden ook zijn, u zult altijd haarscherp zien.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken klik op onderstaande knop.

Afspraak maken