Header

Monturen

Net zoals er vele verschillende brillenglazen zijn, zijn er nog wel meer verschillende monturen. Van de tijdloze randloze monturen tot de trendy jaren ‘70 stijl met dubbele neusbrug. Zoveel mensen, zoveel verschillende brillen maar voor ieder gezicht is er een mooie bril te vinden.

Belangrijk bij het uitzoeken van een bril zijn 4 factoren; gezichtsvorm, stijl, persoonlijke voorkeur en sterkte. Wanneer u vrijblijvend advies wilt bent u altijd welkom in de winkel. Plan hier uw afspraak in.

Driehoekig gezicht

Bij een gezicht met een wat breder voorhoofd en een smalle kin is het mooi om naar een wat bredere bril te kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rond montuur of een piloten montuur om een mooi balans te creëren in je gezicht.

Rond gezicht

Ronde gezichten zijn ongeveer even lang als breed en hebben zachte lijnen. Om dit iets uit te balanceren is het mooi om naar een rechtere bril te kijken of een bril met dubbele neusbrug.

Rechthoekig gezicht

Wanneer we het hebben over een rechthoekig gezicht spreken we van iemand met een wat breder voorhoofd en een sterke kaaklijn. Deze sterke vormen zijn mooi te balanceren met een ovale bril of een bril met wat rondere lijnen.

Onze merken

Een selectie van de merken die wij voeren

Bellinger
Woodys
Lunor
Prodesign Denmark
Pierre eyewear
Dutz
Rodenstock
Vasuma
Zonnebril glazen

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een prachtige modeaccessoire maar daarnaast ook zeer praktisch en belangrijk om uw ogen te beschermen. Zonnebrillen kiezen gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk maar ook het type glas.

Polariserende glazen zijn bijvoorbeeld perfect voor (water-)sporters en mensen die veel auto rijden. De polariserende filter houd de schitteringen tegen die veroorzaakt worden door water of de reflectie op een glad wegdek. Maar ook voor de reguliere terrasganger kan een polariserende bril een perfecte keuze zijn voor het creëren van rustig zicht.

De kleur van een glas bepalen we met het in acht nemen van de volgende factoren. Waar gebruikt u de bril voor, wat ziet er mooi uit en hoe kijkt u het fijnste? In de basis zijn er 3 kleuren glas; Groen, grijs en bruin. Natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk maar vrijwel elke kleur keuze heeft zijn origine bij deze tinten.

Onze zonnebrillen merken

Serengeti
Liu Jo
Porsche Design
Victoria Beckham
Calvin Klein
PENN&INK N.Y.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken klik op onderstaande knop.

Afspraak maken