Header

Monturen

Net zoals er een diversiteit aan brillenglazen is, zo zijn er ook talloze verschillende monturen beschikbaar. Van tijdloze randloze monturen tot de trendy jaren '70 stijl met een dubbele neusbrug. Met zoveel mensen komen er evenveel verschillende brillen, maar voor elk gezicht is er een prachtige bril te vinden.

Bij het selecteren van een bril spelen vier belangrijke factoren een rol: gezichtsvorm, stijl, persoonlijke voorkeur en sterkte. Als u vrijblijvend advies nodig heeft, bent u altijd welkom in onze winkel. Maak hier uw afspraak.

Driehoekig gezicht

Een gezicht met een wat breder voorhoofd en een smalle kin komt mooi tot zijn recht met een iets breder montuur. Denk hierbij aan een rond montuur of een pilotenmontuur om een goed evenwicht in het gezicht te creëren.

Rond gezicht

Ronde gezichten zijn ongeveer even lang als breed en hebben zachte lijnen. Om dit iets te compenseren, is het mooi om te kijken naar een rechter montuur of een bril met een dubbele neusbrug.

Rechthoekig gezicht

Bij een rechthoekig gezicht, gekenmerkt door een wat breder voorhoofd en een sterke kaaklijn, kunnen de sterke lijnen mooi in balans worden gebracht met een ovale bril of een bril met zachtere, rondere lijnen.

Onze merken

Een selectie van de merken die wij voeren

Bellinger
Woodys
Lunor
Pierre eyewear
Dutz
Rodenstock
Dick Moby
Zonnebril glazen

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een prachtige modeaccessoire maar daarnaast ook zeer praktisch en belangrijk om uw ogen te beschermen. Zonnebrillen kiezen gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk maar ook het type glas.

Polariserende glazen zijn bijvoorbeeld perfect voor (water-)sporters en mensen die veel auto rijden. De polariserende filter houd de schitteringen tegen die veroorzaakt worden door water of de reflectie op een glad wegdek. Maar ook voor de reguliere terrasganger kan een polariserende bril een perfecte keuze zijn voor het creëren van rustig zicht.

De kleur van een glas bepalen we met het in acht nemen van de volgende factoren. Waar gebruikt u de bril voor, wat ziet er mooi uit en hoe kijkt u het fijnste? In de basis zijn er 3 kleuren glas; Groen, grijs en bruin. Natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk maar vrijwel elke kleur keuze heeft zijn origine bij deze tinten.

Onze zonnebrillen merken

Serengeti
Liu Jo
Porsche Design
Victoria Beckham
Calvin Klein
PENN&INK N.Y.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken klik op onderstaande knop.

Afspraak maken